Prirodni šamponi i preparati za kosu - prirodna kozmetika mumio

Prirodni šamponi i preparati za kosu u čijem sastavu se nalazi blagotvorni Altajski mumio su siguran put do zdrave, negovane i sjajne kose. Upoznajte se sa značajem prirodne kozmetike, pogledajte koji prirodni preparati za kosu se nalaze u našoj ponudi i izaberite najbolje za negu vaše kose i kože glave.

Altajski mumio - snaga prirode

Altajski mumio je bogatstvo tradicionalne ruske medicine, čija su izuzetna okrepljujuća i jedinstvena svojstva poznata čovečanstvu već hiljadama godina. 

Rusi ga često nazivaju “eliksirom zdravlja” i “čudotvornim lekom”, a svoju primenu je našao u tretiranju različitih oboljenja (od sportskih povreda, preko alergija, plućnih bolesti, pa sve do dijabetesa), pa i u službi lepote.

Altajski mumio je zapravo skupocena smola koja nastaje u stenama i pećinama Altaja, a može se naći i na planinskim vencima srednje Azije. Odlikuju ga tamna boja, blago gorak ukus i specifičan miris. Poseban je po tome što je delotvoran u svom prirodnom obliku, bez veštački dodatih komponenti.

Altajski mumijo sadrži veliku količinu biološki aktivnih sastojaka – važne vitamine  (B1, B2, B3, B12, C, E), aminokiseline, mikroelemente i retke minerale – kombinaciju koja daje izuzetan terapeutski efekat.

Mumio sa Altaja je poznat i po svojim blagotvornim dejstvima za kožu i kosu, pa ne čudi što se prirodna kozmetika koja sadrži mumio posebno preporučuje.

Haralampije je u svoj asortiman uvrstio Kozmetiku Mumio, pa se u našoj ponudi mogu naći prirodni šamponi, maske i balzami koji predstavljaju pravu riznicu dragocenih sastojaka.

Aktivni Mumio - Prirodni šamponi i preparati za kosu

Deo naše ponude je i kvalitetna i pouzdana sibirska kozmetika za kosu, bazirana na najboljim sastojcima iz prirode.

Kompanija SKIMED je nakon rezultata ispitivanja i višegodišnjeg iskustva razradila unikatnu seriju za lepotu i zdravlje kose, na osnovi prirodnog altajskog mumija.

Razlog zbog kog su ovi prirodni šamponi i preparati za kosu toliko uspešni leži u visokom sadržaju prirodnog altajskog mumija, kao i aktivnih komponenti u njegovom sastavu.

Serija preparata za kosu “Aktivni Mumio” savršeno jača strukturu kose, poboljšava njenu boju i obnavlja oštećene vrhove. Aktivni sastojci koji se nalaze u njenom sastavu daju snažan tonični efekat i čine kosu jakom, zdravom i čvrstom.

Haralampije vam pruža mogućnost da imate lepu, sjajnu i poslušnu kosu, na vrlo jednostavan način – uz redovnu primenu šampona i maski za kosu iz linije proizvoda “Aktivni Mumio”.

Zašto se preporučuju prirodni preparati za kosu?

Prirodni šamponi za kosu ne sadrže veštačke komponente kao što su sulfati, parabeni i silikon, već je njihovo dejstvo omogućeno isključivo zahvaljujući bogatom prirodnom sastavu.

Veštački sastojci poput sulfata uklanjaju prirodna ulja koja se nalaze na temenu glave, što može dovesti do iritacije kože glave, suve kose, ali i određenih negativnih efekata na boju dlake. 

Iako neke osobe ne osećaju negativne efekte veštačkih supstanci, oni sa osetljivom kožom glave mogu posvedočiti o neprijatnom svrabu i peruti koja se javlja nakon redovne upotrebe ovakvih preparata. Pouzdani biljni šamponi za kosu se preporučuju upravo njima, kao i svima koji žele zdravu, sjajnu kosu intenzivne boje

Prirodni šamponi za kosu i preparati za negu kose iz našeg asortimana sadrže izuzetno vredan sastojak – Altajski mumio, ali i pantenol, koji je poznat kao sastojak koji čini čuda za oporavak i rast kose. Pantenol prodire u kožu glave i dubinski je hidrira, pa samim tim obezbeđuje hidriranu, jaku i elastičnu kosu. 

 

Spoj ova dva moćna sastojka čini naše prirodne šampone pouzdanim izborom za vašu kosu, a u zavisnosti od vrste šampona u njihov sastav ulazi i dodatak bademovog ulja, ulja makademije, vitamina ili nekog drugog sastojka.

Prirodni preparati za kosu iz naše ponude namenjeni su ubrzanom rastu kose, njenom jačanju, hidriranju, i drugim specifičnim problemima kao što je recimo perut.

Upoznajte se sa asortimanom pouzdane sibirske kozmetike, i izaberite najbolje za negu svoje kose.

Call Now ButtonPozovi